Dance-party: Emeralders gaan los!

Actueel 64 keer gelezen

Delfgauw - Emeralder en sfeermaker Hans Peterse vond het tijd dat Delfgauw eens helemaal los gaat. Oudgedienden weten dat hij jarenlang voor de jeugd de intocht van Sinterklaas heeft georganiseerd, maar nu is het tijd voor de oudere jongeren in Delfgauw.

De meeste inwoners hebben hun eerste schreden op het liefdespad gezet onder begeleiding van de muziek uit de jaren tachtig en negentig. Met als gevolg deze kinderrijke wijk. Om nog eens terug te denken aan lang vervlogen tijden en met gelijkgestemden de dansvloer te betreden is er op zaterdag 30 oktober een dance-party met DJ Antonius. Een swingende avond waarin disco klassiekers uit de jaren tachtig zoals The Jacksons, The Three Degrees, Sister Sledge en Kool & The Gang voorbij komen. Dit vormt een swingende mix met de dance muziek uit de jaren 90, waarbij ook 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Captain Hollywood Project en Rozalla niet mogen ontbreken.

Iedereen vanaf 25 jaar is welkom in Sportcafé de Emerald. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten 7,50 euro. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga ja naar de website djantonius.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant