UPDATE Kristofer Katulski vermist

Regio 57 keer gelezen

AMBER ALERT Den Haag - Sinds zaterdag 9 oktober wordt de 1-jarige Kristofer Katulski vermist vanuit zijn ouderlijke woning aan de Beeklaan in Den Haag. Kristofer is door zijn vader meegenomen.

Omstreeks 21.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een mishandeling van een vrouw bij een woning aan de Beeklaan. Ter plaatse bleek in de bewuste woning niemand meer aanwezig te zijn. De 25-jarige bewoonster meldt zich bij de agenten en verteld dat zij door haar vriend is mishandeld en dat hij hun zoontje van bijna twee jaar heeft meegenomen. In de woning bleek een kleine brand te zijn ontstaan die door de brandweer werd geblust. De moeder is opgevangen op het politiebureau. Voor het vermiste jongetje werd zaterdagavond een Amber Alert verzonden. De recherche van Bureau Segbroek onderzoekt de zaak en de technische recherche zal onderzoek doen naar de brand.

Kristofer is door zijn vader meegenomen in een grijskleurige Opel Astra Stationwagon met het kenteken PJ-BF-49. Kristofer heeft kort, donker, sluik haar en donkere ogen.

Kristofer Katulski terecht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant