Doe-het-zelf Pot is nog beschikbaar

Gemeente 89 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Er wordt in 2010 weer goed gebruik gemaakt van de Doe-het-zelf Pot. Door heel de gemeente hebben bewoners met financiële ondersteuning uit deze pot bijna 60 straat- en buurtactiviteiten georganiseerd.

Met de Doe-het-zelf Pot wil de gemeente het eigen initiatief van bewoners voor hun eigen woonomgeving stimuleren. Tot nu toe zijn vooral straat- en buurtfeesten en –barbecues georganiseerd. Maar ook initiatieven als een gezamenlijke schoonmaakactie, een kinderactiviteit of het gezamenlijk opknappen van een groenvoorziening komen voor ondersteuning in aanmerking.

Op = Op

Jaarlijks is € 30.000 beschikbaar voor de hele gemeente. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld, dus Op = Op. Voor buurt- en straatfeesten is de bijdrage maximaal € 250,-- en voor andere activiteiten maximaal € 1.000,--. Om een bijdrage te krijgen, moet u wel aan enkele spelregels voldoen.

Aanvragen

Het aanvraagformulier en de spelregels kunt u downloaden via www.pijnacker-nootdorp.nl > E-loket > leefomgeving en veiligheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw wijkmanager Kees Konings (Pijnacker), Leen Sinteur (Nootdorp) of Peter van der Sman (Delfgauw/Oude Leede), tel. 14 015.

Let u er wel op dat u tijdig een vergunning aanvraagt als u voor uw activiteit gebruik wilt maken van de openbare weg. U kunt daarvoor contact opnemen met het team Economische en Maatschappelijke Zaken van de Frontoffice Publiekszaken, tel. 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant