Werkzaamheden rotondes Europalaan

Gemeente 101 keer gelezen

Pijnacker - De fietspaden en rotondes op de Europalaan worden geasfalteerd. Om het verkeer toch door de laten stromen worden er op de rotondes Westlaan en Oranjelaan omleidingen gemaakt.

Het verkeer wordt hiermee om de rotonde heen geleid. Hierdoor kan de rotonde in één keer geasfalteerd worden.

Voor het verkeer op de Oostlaan zal dit gevolgen hebben. Verkeer richting Zoetermeer moet rechtsaf de Europalaan op, keren bij rotonde Korteweg en dan rechtsaf weer de Oostlaan op. Verkeer richting Delft wordt omgeleid via de Meidoornlaan, Goudenregensingel en Nootdorpseweg en kan dan alleen rechtsaf richting Delft.

Rotonde Oranjelaan

De rotonde Oranjelaan wordt tijdelijk een T-kruising. Op deze wijze kan ook deze rotonde in één keer geasfalteerd worden, inclusief de aansluiting Tuindersweg. De rotonde Korteweg volgt later.

Per rotonde één maand

De rotonde moet in één keer gemaakt worden omdat de betonblokken in de middencirkel niet in delen gelegd kunnen worden (risico dat het dan niet past). Per rotonde is er een maand nodig.

Fietsers

Fietsers worden omgeleid via de Dr W. van der Horstlaan, Spaerwoude, Kerkweg, Noordweg. "Deze werkzaamheden zullen zeker overlast bezorgen, waarvoor wij uw begrip vragen", aldus een woordvoerder van de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant