Naamwedstrijd voor fietstunnel

Gemeente 85 keer gelezen

Begin september kunnen fietsers en voetgangers naar verwachting gebruik maken van de nieuwe tunnel bij de rotonde Duikersloot-Klapwijkseweg. Dan is Pijnacker weer een mooie onderdoorgang rijker.

Een naam voor deze tunnel ontbreekt nog. Wie een leuke naam weet, kan deze inzenden en maakt kans op een waardebon van 200 euro. De tunnel vormt een veilige ondergrondse verbinding tussen de wijken Tolhek/Klapwijk en Keijzershof en biedt fietsers straks een snelle verbinding richting Delft en Zoetermeer.

Voorwaarden

De naam moet een relatie hebben met de directe omgeving en gemakkelijk uit te spreken zijn. Geef ook aan waarom u voor de naam gekozen hebt. De winnaar van de leukste naam ontvangt een waardebon ter waarde van 200 euro, te besteden bij een erkende fietshandelaar.

Stuur uw inzending onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en motivatie van de gekozen naam naar p.bailly@pijnacker-nootdorp.nl of zend het naar de gemeente, Postbus 1, t.a.v. Petra Bailly, 2640 AA, Pijnacker. Dit kan tot en met vrijdag 3 september 2010.

Jury

Een jury, bestaande uit wethouder Peter van Haagen en medewerkers van de gemeente, buigt zich over de ingezonden namen. De winnende naam wordt eind september feestelijk onthuld tijdens de offici?le opening van de tunnel. De voorwaarden voor deelname staan op www.pijnacker-nootdorp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant