Politie zoekt getuigen steekpartij

Regio 28 keer gelezen

Zoetermeer - De recherche van Bureau Zoetermeer zoekt getuigen van een incident op de Van Leeuwenhoeklaan, waarbij donderdagmiddag 22 juli een 26-jarige man meerdere malen gestoken werd en ernstig gewond raakte.

Rond 17.45 uur werd de man voor de deur van zijn woning belaagd door twee mannen, die hem in zijn rug, nek en schouder staken. Ook beroofden zij hem onder meer van een horloge en geld. Op het moment dat hij werd aangevallen en beroofd, stond het slachtoffer te praten met een kennis. Tevergeefs probeert deze kennis de belagers nog te stoppen. Nadat zij de benen hebben genomen, brengt de kennis de zwaargewonde man naar het ziekenhuis.

De twee daders zijn gevlucht in de richting van de benzinepomp gevlucht. Het is echter ook mogelijk dat zij de richting van de Dunantstraat op zijn gegaan.

Dader ??n is een man van Afrikaanse afkomst, 1.70 m lang, en heeft een bol/dik postuur. Hij droeg een zwarte sportbril met donkere glazen en een zwarte jas tot op de heupen, met witte strepen op de mouwen. Dader twee is een man van Noord-Afrikaanse afkomst van 16/17 jaar, 1.70/1.75 m lang met een slank postuur. Hij droeg een petje.

De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Ook mensen die anderzijds informatie hebben over de daders, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Zoetermeer, via telefoonnummer 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant