Nog geen besluit over Jongin

Actueel 40 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Een op 22 juni 2010 gedateerde persverklaring die vandaag opdook op de gemeentelijke website en de site nieuwsbank.nl, heeft enige verwarring gezaaid.

Volgens de kop van het bericht is een verlenging van het contract tussen Jongin en de gemeente Pijnacker-Nootdorp aanstaande. ?De website wordt gecontinueerd vanwege goede resultaten. Op basis van een uitgevoerde evaluatie, verlengt het college het contract tot oktober 2011?, was er te lezen in het bericht.

Omstreden

De Jongin-website is bedoeld voor jongeren van 12-23 jaar uit Pijnacker-Nootdorp. Jonginpijnackernootdorp.nl is omstreden, de site is volgens sommige erg duur en bovendien wordt het platform geproduceerd en onderhouden door een organisatie van buiten onze gemeente. Slechts een klein deel wordt door jongeren en het jeugd- en jongerenwerk bijgehouden.

Tussentijds ge?valueerd

Na publicatie van het bericht op deze site, werd door de afdeling communicatie al snel gemeld dat deze week pas het formele besluit wordt genomen en het persbericht eigenlijk nooit naar buiten gebracht had mogen worden. Het laatste nieuws is overigens dat de site deze week slechts tussentijds ge?valueerd wordt. Een beslissing is dus nog niet genomen in het nieuwe college.

Raadsbesluit

Raadslid Hanneke van de Gevel van Eerlijk Alternatief wil nog een stapje verder gaan en heeft vandaag schriftelijk een verzoek ingediend voor een raadsbesluit. ?Er is zoveel over gezegd en geschreven dat de raad moet beslissen over een verlenging. We willen inzage in het evaluatierapport voor er ook maar iets wordt besloten. Deze toezegging is sowieso gedaan, in oktober 2009 al?, aldus de politica.

> jonginpijnacker-nootdorp.nl

'Verlenging contract website Jongin'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant