G-team verplettert handbalselectie

Actueel 28 keer gelezen

Pijnacker - Woensdagavond 23 juni vond bij Oliveo Handbal de afsluiting van de G-training plaats. Het G-team van trainer Jan van Santen had voor de gelegenheid het kampioensteam Dames 1 uitgedaagd om een wedstrijd te spelen.

Door het vele blessureleed werd het damesteam aangevuld door spelers uit Heren 1 die in de zaal regionaal gaan spelen. Het keurkorps van Oliveo Handbal was de uitdaging serieus aangegaan. Voor de wedstrijd werd er goed warm gelopen, terwijl de G's rustig een balletje overgooiden. Zij hadden zich het hele seizoen goed voorbereid op deze wedstrijd en waren er klaar voor.

Het selectieteam hield nog een voorbespreking en zette een sterke opstelling neer, maar het mocht niet baten; de G-spelers lieten hen alle hoeken van het veld zien en ze namen snel een ruime voorsprong. B?atrice ging keer op keer enthousiast in de aanval, Peter stond steeds goed vrij, Carolien ging in de break en Jos? had een scherp schot. Hoe de selectiespelers ook hun best deden, de keepers Wim en Tobi waren moeilijk te passeren. Wilma paste de geleerde 'geheime trucjes' toe, Frank stond flink te verdedigen en de gastspelers kwamen ook goed mee.

De scheidsrechters Martijn en Richard hadden hun handen vol aan de spannende wedstrijd. Met rust stond het al 12-3. Coach Bemmel probeerde zijn kampioenen in de rust te motiveren om de strijd niet op te geven, terwijl de G's aan de limonade zaten. Na rust kwam de selectie vol goede moed het veld weer opdraven.

Na afloop werden de trainers bedankt door de G's vanwege hun inzet het hele seizoen. Emiel nam afscheid, omdat hij op woensdag in de selectie gaat voetballen. Deze jonge trainer zei dat hij de gezelligheid wel gaat missen.

Eind augustus pakt het G-team de draad weer op. Het traint op woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur met veel enthousiasme in de ballonhal aan de Monnikenweg. Plezier in handbal staat voorop bij deze groep. Ge?nteresseerden zijn welkom om vrijblijvend een keer te komen kijken of gezellig mee te komen trainen. Meer informatie via www.oliveohandbal.nl.