Zwoel midzomerfeest op Raadhuisplein

Actueel 175 keer gelezen

Pijnacker ? Muziekvereniging Excelsior bestaat honderd jaar en viert dat onder meer met een groot Midzomerfeest. Dat is vrijdagavond vanaf 1930 uur op het Raadhuisplein. Met een biertje of een wijntje van Het Witte Huis in de hand wordt dat genieten bij hopelijk zeer mooi zomeravondweer.

Het Midzomerfeest wordt een heel afwisselend muzikaal festijn met Disco Galaxy van Koos Haket en Angelo van der Hoeven, met het grote Musical en Popkoor Delft, met het Pijnackers Mannenkoor, met solisten als Eva Friebel en Sven Immerzeel en natuurlijk met de muzikanten van Excelsior, die zelf enkele moderne stukken zullen spelen en die daarnaast als een soort big band de solisten en de koren zal begeleiden.

Het gereputeerde Musical en Popkoor Delft, met vanuit Pijnacker/Delfgauw Monique Dekker, Johan de Ruijter, Tine Heemskerk en Laura en Ton van der Steuijt in de gelederen zal ook van de partij zijn.

Het mooie van dit meer dan zeventig mensen tellende zesstemmige koor is dat het onder leiding van Felice van der Sande uit het hoofd zingt, zodat men handen, benen en gezicht vrij heeft voor een dynamische presentatie. Eerder zong het koor samen met Blof en met Pater Moeskroen.

Het live-programma loopt van ongeveer 19.30 tot ongeveer 22.30 uur en daarna geven de dj?s er nog een snok aan, zoals dat bij het wielrennen wordt genoemd. Nogmaals: de toegang is gratis, kom dus het eeuwfeest van Excelsior gezellig mee vieren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant