DSVP-jeugd speelt Argentijns doelpunt na

Actueel 104 keer gelezen

Pijnacker ? Voor het TV-programma Z@ppsport van de TROS hebben spelertjes van het E-1 elftal van DSVP afgelopen zondag een doelpunt van Argentini? in de wedstrijd tegen Zuid Korea nagespeeld. Het gaat om het vierde Argentijnse doelpunt.

Globaal ging de actie als volgt: Messi geeft uit een vrije trap de bal mee aan Aguero. Die loopt naar links en speelt de bal door naar Higuain die zich wat heeft laten inzakken. Hij speelt op zijn beurt de bal op de inkomende Messi die de bal met een fraaie boogbal breed speelt naar op Aguero. Uit zijn voorzet vanaf links kopt Higuain het vierde doelpunt voor Argentini? tegen het net.

De rol van Messi wordt gespeeld door DSVP?s Mathieu Overwater. Azzouz Galaf geeft, uit naam van Aguero, de voorzet en Pjer Bom doet alsof hij Higuan is en kopt de bal achter Sung Ruon, de keeper van Zuid Korea, die vertolkt wordt door Gino Epskamp. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de opnamen uitgezonden worden. Dit zal bekend gemaakt worden via de DSVP-site DSVP.nl en Telstar Online.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant