Werkzaamheden parkeeractieplan van start

Gemeente 57 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De gemeente gaat de komende weken in verschillende wijken in totaal 80 extra parkeerplaatsen aanleggen. Deze plaatsen worden aangelegd in het kader van het parkeeractieplan en zijn nodig om de hoge parkeerdruk te verlagen.

De globale planning per wijk is als volgt: -Week 21 tot en met 23 (eind mei tot half juni): Achter het Raadhuis, 14 parkeerplaatsen. -Week 23 tot en met 25 (half juni tot eind juni): Nieuweveen, 12 parkeerplaatsen. -Week 24 tot en met 30 (half juni tot en met eind juli): Klapwijk, 39 parkeerplaatsen. -Week 28 tot en met 30 (half juli tot en met eind juli): Tolhek, 15 parkeerplaatsen.

Omwonenden zijn in december 2009 per brief ge?nformeerd over de plek van de definitief aan te leggen parkeerplaatsen. Hierbij is rekening gehouden met de opmerkingen die tijdens de inloopavonden in september eerder dat jaar zijn gemaakt.

Voetgangersbrug

De komende periode vraagt de gemeente een bouwvergunning aan voor de definitieve aanleg van de voetgangersbrug in de Nootdorpse wijk Nieuweveen. Deze brug is nodig om parkeerplaatsen aan de Gildeweg beter bereikbaar te maken. Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider Ren? Nijrolder, tel. 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant