Legendarisch Seniorenfeest in Pijnacker

Actueel 310 keer gelezen

VIDEO Pijnacker - Het was warm, het was gezellig, maar het was vooral één groot feest donderdagmiddag in de kleine feesttent op het Stationsplein. Een diepe buiging voor het zoveelste unieke evenement van de Oranjevereniging!

Een diepe buiging maakte ook burgemeester Rik Buddenberg. Na het denderende optreden van Shantykoor “Schiehaven” kwam hij op het podium met een heel bijzondere verrassing voor Gerrit van Schie.

Deze bekende kassenbouwer zet zich al 35 jaar in voor inwoners van Pijnacker. Een greep: Jeugdland, DSVP, Oliveo Voetbal en het handbalteam worden op allerlei gebied door hem geholpen. Maar ook het G-team van Oliveo. Hij kocht zelfs een spelersbus voor deze jongens en meiden; chauffeuren doet-ie gewoon zelf én met heel veel plezier. Gerrit was jaren hoofdsponsor van de Veldrit en geeft alle medewerking via materiaal en personeel aan de Oranjevereniging. Gerrit kreeg voor al zijn inzet een Erepenning van Verdienste namens de gemeente. Meer over deze bijzondere gebeurtenis woensdag in de Telstar.

Feest

Je zou bijna vergeten dat er ook nog een knallende line-up was geregeld voor honderden senioren uit onze gemeente. Het mateloos populaire Shantykoor “Schiehaven” deed waar ze goed in zijn: feest maken met zeemansliederen!

Jan Reinders, bekend van de sportzaak in Pijnacker én zanger bij het shantykoor, treedt sinds kort ook solo op. En dat hebben ze geweten in de tent. Hazesnummers, Nederlandse meezingers, ze gingen er in als koek! Net als honderden liters water, gratis, omdat het zo warm was. Echt Oranjevereniging!

Imca en koor

Klapper van deze middag was toch wel het optreden van Imca Marina. De zangeres was dusdanig onder de indruk van ”Schiehaven”, dat ze het complete shantykoor en Jan Reinders verzocht te blijven staan op het podium. “We gaan dit samen doen!” Een knalconcert was het gevolg. Onze redactie kwam voor een fotootje, maar improviseerde snel met een camera. Wat dit zijn legendarische beelden. Kijk en geniet!

Foto's en videobeelden

> Foto's bekijken? Klik hier!


Watch Seniorenmiddag Pijnacker in Music  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant