Ernstige mishandeling in Zoetermeer

Regio 16 keer gelezen

Zoetermeer - Een 51-jarige vrouw uit Bleiswijk raakte 27 april omstreeks 09.00 uur zwaar gewond toen zij op de Lansinghageweg reed en door een man werd geslagen.

Een getuige zag het slachtoffer fietsen en drie bromfietsers de vrouw passeren. Toen de laatste bromfiets de vrouw passeerde, sloeg één van de personen die op de bromfiets zat haar met een rugtas. De vrouw viel en raakte hierdoor gewond aan haar hoofd en rug. Een getuige belde de politie en bekommerde zich om het slachtoffer dat niet meer wist waar ze was en waar ze naartoe op weg was. Een andere getuige zag dat de bromfietsen opvallend van kleur waren, groen met schubben, oranje en geel. Alle vier de personen op de bromfietsen droegen donkere helmen. Nog een slachtoffer meldde zich later bij de politie. Ook hij had een klap gevoeld toen hij door de drie bromfietsers ingehaald werd. Deze man raakte niet gewond.

De Bleiswijkse liep door de klap en de val een hersenschudding en een gebroken rib op. Zij is vervoerd naar een ziekenhuis. De politie heeft al een paar getuigen gesproken maar is toch nog op zoek naar mensen die informatie hebben over deze zware mishandeling. Heeft u informatie neem dan contact op met de recherche van bureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem dan via 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant