Kindermiddag in de feesttent

Actueel 59 keer gelezen

Pijnacker - De Oranjevereniging Pijnacker (OVP) is er sinds 1927 voor groot, maar ook voor klein. Al enige jaren wordt door een leger aan vrijwilligers de zogenoemde Kindermiddag georganiseerd. Verrassende acts, muzieksurprises en vooral lekker lachen!

In de grote feesttent aan de Sportlaan wordt ook dit jaar weer een spetterend programma uit de hoge hoed van de OVP getoverd. Wegens groot succes wederom in Pijnacker: De Cowboy Billie Boem Show. Tijdens de show maken de kinderen kennis met Bart Pullens, de cowboy en Marcel Sophie als indiaan. Het duo zingt, speelt gitaar en maakt grootse avonturen mee.

Maar daarmee is de Kindermiddag pas begonnen. VOF De Kunst, bekend van de hits Eén kopje koffie en Suzanne, reist al jaren rond met een fantastische kindershow. Deze zeskoppige band treedt ook op. Dus, ren je rot naar Het Moortje in de Stationsstraat in Pijnacker, want daar zijn voor een tientje per stuk kaarten te halen! Belangrijk om te weten is natuurlijk de datum van het feest: woensdag 28 april om 14.00 wordt het hooggeëerde publiek verwacht in de feesttent aan de Sportlaan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant