Vermist: Naomi Klem (16) uit Ypenburg

Regio 292 keer gelezen

Ypenburg - Sinds zondagmiddag 18 april wordt de 16-jarige Naomi Klem vermist. Naomi verbleef in een opvanghuis aan de Windjammersingel in Ypenburg. Door getuigen is gezien dat zij die zondag is opgehaald door drie personen; twee mannen van rond de 25 jaar en een meisje van rond de 15 jaar.

Eén van de mannen heeft een flink postuur en is ongeveer 1.85 m lang en droeg een wit petje. De andere man heeft een mager tot normaal postuur en is ongeveer 1.75 m lang en droeg ook een wit petje. Het meisje heeft blond haar en droeg een strakke spijkerbroek met daarboven vermoedelijk een grijs truitje.

Rond 16.00 uur is het viertal gestapt in een donderkleurige BMW (kenteken onbekend). Politie Haaglanden gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. Uit eerste onderzoek blijkt dat Noami vermoedelijk op dit moment verblijft in het buitenland. Naomi heeft een licht getint Surinaams uiterlijk. Zij is ongeveer 1.66 m lang en heeft zwart lang kroezend haar.

Tips

De recherche van Politiebureau Ypenburg-Leidschenveen is op zoek naar mensen die Naomi op of na zondag 18 april nog hebben gezien of weten waar zij op dit moment verblijft. Zij kunnen contact op nemen via telefoonnummer 0900-8844. blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant