Feestelijk optreden clown Bassie verpest

Regio 28 keer gelezen

Ypenburg – Zaterdagmiddag 27 maart waren zo’n 250 Bassie-adepten, kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s naar Winkelcentrum Ypenburg getogen, om clown Bassie te zien optreden. Het weer zat mee, het was gezellig in het winkelcentrum en de kinderen hadden de grootste lol met Bassie.

Het Veronica-programma CQC gooide onverwacht roet in het eten. Het tv-programma was om een nog onbekende reden op het optreden van de clown afgekomen. Maar bij de optredens van Bassie is het niet toegestaan om filmopnames te maken.

De verslaggevers van het inmiddels geflopte Veronica programma hadden hier geen boodschap aan. Tot grote ergernis van het aanwezige publiek verstoorden de mannen van CQC het optreden zo erg dat er behoorlijk wat irritatie ontstond. Niet veel later waren enkele lieden het gedrag zo zat, dat zij de cameramensen en verslaggevers met eieren begonnen te bekogelen.

Bas van Toor (Bassie) reageert na afloop op zijn eigen kenmerkende wijze: "Het is beschamend dat een groep tv-makers zo hun best doet een optreden waar tweeduizend (sic!) mensen en dan vooral kinderen, op af komen, geheel te verzieken." Desondanks laat de rode neus weten dat dit niet is gelukt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant