Sportdebat tussen lijsttrekkers

Sport 40 keer gelezen

Pijnacker - Op woensdag 17 februari organiseert het Sportplatform een sportdebat in de bestuurskamer van voetbalvereniging Oliveo, Sportlaan 2 in Pijnacker. De aanvang van het debat is om 20.00 uur.

Lijsttrekkers van de lokale politieke partijen gaan in op allerlei aspecten van sport in de nieuwe raadsperiode 2010 - 2014. Vraagstukken zoals: wat hebben de politieke partijen in hun verkiezingsprogramma’s opgenomen over sport, hoe belangrijk is sport voor hen en wat kunnen de sportorganisaties en hun leden in de komende vier jaar van de lokale partijen verwachten, worden tijdens dit debat uitvoerig behandeld.

Bart Volkerijk, directeur van de Sportservice Zuid-Holland, treedt op als discussieleider en zorgt ongetwijfeld voor een interessante avond.

Uw mening telt

Bestuurders, trainers, sporters, vrijwilligers en andere belangstellenden die de sport een warm hart toedragen zijn van harte welkom bij het Sportdebat. Kom naar het debat en laat uw stem horen! U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Meer informatie

Wanneer u vragen heeft over het Sportdebat, dan kunt u contact opnemen met Sjoerd van der Sluis, beleidsmedewerker sport en tevens ambtelijk secretaris van het Sportplatform. Tel. 14 015. Mailen kan ook: s.vandersluis@pijnacker-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant