Politie zoekt getuigen mishandeling

Regio 33 keer gelezen

Zoetermeer - Een 19-jarige vrouw uit Zoetermeer raakte dinsdag 29 december gewond bij een mishandeling. Zij werd samen met haar 21-jarige vriend (ook uit Zoetermeer) in een parkeernis aan de Amsterdamstraat, in de buurt van een discoteek, aangesproken door een nog onbekend persoon. Er ontstond een discussie, waarbij in totaal vier mensen zich bemoeiden.

Het meisje probeerde de discussie te sussen, maar werd weggeduwd. Ze bleef proberen de ruzie te sussen, waarop uiteindelijk een 19-jarige Zoetermeerder haar in haar gezicht sloeg. Het slachtoffer viel daardoor en raakte buiten westen. Een ambulance vervoerde haar naar het ziekenhuis. Na controle mocht ze weer naar huis. Agenten hielden een 19-jarige verdachte uit Zoetermeer aan, hij zit nog vast.

De recherche van bureau Zoetermeer is echter nog op zoek naar de twee onbekend gebleven mannen die ook betrokken waren bij de discussie. Eén van hen, een blanke jongen, was erg lang. De andere jongen was ongeveer 1,75 lang en heeft een donkere huidskleur. Zij zijn beiden ongeveer 19 jaar oud.

Heeft u het voorval gezien of weet u wie de twee mannen zijn, belt u dan met politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt natuurlijk ook langskomen op het politiebureau aan het Wegstapelplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant