Stand Up Comedy Slam in de Trucker

Actueel 40 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdagavond 9 januari 2010 is er in OJC De Trucker in Pijnacker de eerste voorronde van de National Comedy Slam. In samenwerking met playgroundcomedy.nl worden er vier maandelijkse voorrondes gehouden.

De eerste avond zullen onder andere Arie Vuyk, Mo El Khammsi, Koen Vergeer, Farbod Moghaddam, Dries de Clercq en Omar Louchahi gaan strijden om een felbegeerde finaleplek op 22 mei, ook in de Trucker. Het publiek kan ook meestemmen.

De presentatie is in handen van MC Cristian Pielich. In tegenstelling tot concerten is er een vroeg aanvangstijdstip, namelijk 21.30 uur. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree bedraagt vijf euro. Trucker pashouders betalen slechts drie euro. Vanwege de verwachte bezoekersaantallen wordt aangeraden om op tijd in het jongerencentrum aanwezig te zijn, voor een heerlijk avondje humor.

Op theatergebied heeft OJC de Trucker een rijke traditie. In de jaren ’80 en ’90 waren er regelmatig cabaret avonden, destijds nog onbekende artiesten als Hans Teeuwen, Tom Lanoye, Bert Visscher en Jules Deelder wisten het Pijnackerse publiek met hun legendarische voorstellingen te vermaken. De kans is groot dat meerdere deelnemers in de toekomst ook bekende cabaretiers worden. De maandelijkse editie van de National Comedy Slam mag men eigenlijk niet missen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant