Beperkte afvalinzameling

Gemeente 35 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Vanwege het slechte weer wordt het huisvuil en gft-afval komende dagen beperkt en met ernstige vertraging ingezameld. Avalex verzoekt u, indien mogelijk, uw mini-container aan te bieden op een goed te bereiken plaats zo dicht mogelijk bij de begaanbare hoofdwegen.

Bied deze week uw mini-container aan op de reguliere ophaaldag (vrijdag 25 december verschuift naar donderdag 24 december). Indien uw mini-container deze week (week 52) aan het eind van de reguliere ophaaldag niet geleegd is dan is de inzameling in uw straat deze week komen te vervallen. De hoeveelheid sneeuw maakt het voor de medewerkers van Avalex onmogelijk veilig hun werk te doen in uw straat. Bovendien is het risico van ongevallen en schade te groot. U kunt volgende week (week 53) ter compensatie extra afval in vuilniszakken aanbieden naast uw mini-container. Deze zullen eenmalig worden meegenomen.

Let op: vrijdag 1 januari 2010 wordt niet ingezameld. Avalex vraagt begrip voor de situatie. (bron: pijnacker-nootdorp.nl)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant