Nieuwkooppoller lijkt op hol geslagen

Actueel 37 keer gelezen

Pijnacker - Alhoewel het installatiebedrijf van de Nieuwkooppoller vorige week letterlijk en figuurlijk weer groen licht gaf voor de ingebruikstelling van de paal, lijkt de poller toch kuren te vertonen.

Vorige week ramde een automobiliste de poller. De schade leek aanzienlijk, maar na een paar dagen werd 'de paal' weer geactiveerd.

Na de aanrijding van heden avond, toen een bestuurder vol werd gelanceerd en een boom ramde, werd duidelijk dat de poller een eigen willetje heeft.

De poller bleef soms minuten naar beneden staan, weigerde dienst, ging op en meteen weer neer en dit allemaal terwijl automobilisten in goed vertrouwen over de paal reden. Om de ambulancedienst doorgang te geven moest zelfs de hulp van een buurtbewoner, die in het bezit was van een pasje waar de installatie wel op aansloeg, worden ingeroepen.

Groen

De bestuurder van het gecrashte voertuig liet overigens weten dat hij achter een ander voertuig aanreed, maar dat er een groen licht te zien was. Vermoedelijk betrof dit het groene fietserstoplicht.

Of de vreemde capriolen pas na de aanrijding zijn ontstaan is niet bekend. E?n automobilist nam vanavond geen enkel risico. ?Ik heb wel een pasje, maar ik durf niet meer. Ik keer om!?

Botsing Nieuwkooppoller; auto tegen boom

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant