Nootdorper slachtoffer van straatrovers

Actueel 33 keer gelezen

Delft - Vier mannen van ongeveer 20 jaar probeerden vrijdag 4 december om 00.35 uur een 24-jarige man uit Nootdorp van zijn rugzak te beroven. Hij fietste op het fietspad aan ?t Verlaat, in de richting van Nootdorp.

Direct na het viaduct wilde hij linksaf slaan, het fietspad parallel aan de A13 op. Hij zag twee mannen bij de vangrail en twee bij het bruggetje staan. Ze grepen hem vast, waardoor hij viel. Hij kreeg een paar klappen en voelde dat ze probeerden zijn rugzak af te pakken. Dit lukte echter niet, en in plaats van zijn rugzak, pakten ze toen zijn fiets af. De Nootdorper kon wegrennen en belde de politie.

Samen met agenten ging hij terug naar de locatie, en dankzij het brandende achterlicht vonden ze zijn fiets in de sloot terug. De politie is op zoek naar de groep mannen die de Nootdorper probeerde te beroven en mishandelden. Ze droegen allemaal donkere truien met een capuchon en in ieder geval waren twee van hen blank. Ze waren ongeveer 1.75-1.80 lang.

Bent u getuige geweest van deze beroving of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Jongen uit Delfgauw overvallen in Delft

Nootdorper zwaargewond na overval Delft


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant