Winter Wonder Weken Kraslotenactie

Algemeen 28 keer gelezen

Advertorial

Dinsdag 1 december aanstaande gaat de Winter Wonder Weken Kraslotenactie in Winkelcentrum Pijnacker van start. Bij de deelnemende winkeliers ontvangt u bij besteding van tien euro of meer een kraslot.

U kunt direct krassen en u weet wat u gewonnen heeft. Er worden honderden prijzen weggegeven. Heeft u prijs, bewaar u lot goed en kom uw prijs halen op de Winter Wonder Weken feestavond die wordt gehouden op vrijdag 18 december van 18.30 tot 22.00 uur. Op het Raadhuisplein is een gezellige Winterse feest avond georganiseerd waar ook een hapje en een drankje te verkrijgen is. Uiteraard bent u ook welkom als u geen prijs gewonnen heeft!

Heeft u geen prijs, vul dan uw gegevens in op het kraslot en lever deze in bij Discus Dierenspeciaalzaak of Optiek Leezer. Hier staat een grote rode brievenbus waar u tot en met 16 december uw krasloten in kunt leveren. Door mee te doen maakt u kans op de hoofdprijs: een Winter Efteling arrangement voor 4 personen. Als u gewonnen heeft wordt u op 17 december gebeld.

U ziet het is makkelijk om mee te doen, kom dus lekker shoppen in Pijnacker en maak tegelijkertijd kans op heel veel prijzen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant