Lezersactie: Kaarten voor ?t Kerstcircus

Algemeen 23 keer gelezen

Den Haag - Wereldsterren schitteren binnenkort op het Malieveld. In een sprookjesachtige tentenstad presenteert Groot Kerstcircus Den Haag een topshow, dit maal met 130 medewerkers uit achttien landen. Humor en spektakel wachten de tienduizenden bezoekers uit het hele land.

Telstar Online geeft een enorme lading gratis kaarten weg! Speciaal voor onze lezers staat het volgende adres vanaf nu open: lezersactie@telstar-uitgeverij.nl. Zet in de mail je naam, adres en telefoonnummer. De voorstelling waar wij exclusief kaartjes voor hebben is op 1 januari om 15.00 uur. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Voorstelling

Voor het eerst in Nederland: de wereldvermaarde Hebei Troupe uit China. Veertien acrobaten verbluffen het publiek met hun achterwaartse zweefduiken tussen hoge masten en Icarisch vliegwerk. Uitbundig lachen wordt het met Scott en Muriel. Hun doldwaze slapstickillusies brachten op het prestigieuze Circusfestival van Monaco zelfs prins Albert prettranen op de wangen.

Jong en oud genieten van een hilarische Moskouse hondenrevue met maar liefst 16 superintelligente viervoeters. De lach is ook rijk aanwezig met de uit Las Vegas overgevlogen Armeense meesterclown ArmenASIirYants en een doldwaze Oekra?ense bungee jumper. Imposante dressuur van machtige Berberleeuwen biedt Duitse dompteur Heiko Olf. Onnavolgbare kledingwissels in een fractie van een seconde presteren de Spaanse Julie & Sunny. Met een staccato van dubbele salto?s en pirouettes verrast een collectief Siberische springacrobaten. Een kroonjuweel van het Russische Staatscircus, de Olympische rekstokturngroep van Vitaly Zuravel, maakt van sport pure circuskunst. Dit en nog veel meer, inclusief ballet en orkest, is te beleven in een adembenemende temposhow van 140 minuten. Ringmaster en gastheer is RTL?s bekende, vroegere nieuwspresentator Edvard Niessing Groot Kerstcircus Den Haag speelt van 18 december tot en met 3 januari. www.kerstcircusdenhaag.nl geeft alle info over entreeprijzen en aanvangstijden .

Bestellen

Stoelgenummerde tickets zijn telefonisch te bestellen via TSN: 0900 ? 300 1250 en SeeTickets: 0900 ? 1353, 45 c/m. Het Malieveld heeft een ondergrondse parkeergarage en ligt zeven minuten wandelen af van het NS-Centraal Station Den Haag. Circus-bezoekers steunen de chronisch zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis; het circus doneert ??n euro per verkocht ticket aan de Stichting Vrienden van het JKZ.

* Winnaars krijgen automatisch bericht.

Uit de krant

Uit de krant