Verdachte moord Delft legt bekentenis af

Regio 37 keer gelezen

Delft - De 23-jarige verdachte uit Delft die dinsdag 17 november werd aangehouden in verband met een moord op een 48-jarige vrouw uit Delft, heeft een bekentenis afgelegd. De verdachte is de zoon van het slachtoffer. Het motief van de moord ligt in de familiesfeer. Het rechercheonderzoek is momenteel nog in volle gang en daarom kan op dit moment niet meer informatie worden gegeven.

Het 48-jarige slachtoffer werd op 17 november dood in haar woning aan de Van der Lelijstraat aangetroffen. Een kennis van het slachtoffer bracht rond 18.30 uur haar 6-jarige dochtertje naar huis. Bij de woning aangekomen, zag deze kennis dat de voordeur openstond. De man vertrouwde dat niet en belde direct de politie. Agenten die een onderzoek in de woning instelden, troffen in het huis het lichaam van de vrouw aan. Zij bleek door een misdrijf te zijn overleden.

De man en het meisje werden op het politiebureau opgevangen. De Van der Lelijstraat werd voor al het verkeer afgesloten. Een team van Forensische Opsporing verrichtte een groot gedeelte van de nacht in de woning een onderzoek. Het Paraat Peloton hield een groot buurtonderzoek. Later op de avond meldde de 23-jarige verdachte zich op een politiebureau in Rotterdam.

De verdachte moest vandaag voor de rechter-commissaris verschijnen. Deze besloot dat de man de komende 14 dagen nog vast blijft zitten.

Delftse vrouw (48) dood door misdrijf

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant