FFO: Brief aan JRPN was niet verstandig

Actueel 55 keer gelezen

Pijnacker - Jongerenclub Feeling Free Organisation, kortweg FFO, laat vandaag in een reactie weten het conflict met de Stichting Jongerenraad Pijnacker-Nootdorp (JRPN) te betreuren. Ook wordt de juridische procedure stopgezet.

Begin deze week sommeerde FFO de Jongerenraad nog per brief om bepaalde passages uit de statuten te schrappen. Ook werd de raad beticht onrechtmatig stukken en idee?n te hebben overgenomen van de FFO. Over de brief met juridische eisen zegt de organisatie nu dat het geen verstandig idee was deze te versturen. ?Natuurlijk zouden wij nooit naar de rechter stappen?, schrijft de voorzitter. ?Het was gewoon de druppel die de emmer deed overlopen.? Overigens ontkent de Jongerenraad alle aantijgingen.

Verder laat FFO, actief onder de vleugels van het jeugd- en jongerenwerk in Pijnacker-Nootdorp, weten de belangen van een belangrijke groep uit Pijnacker te behartigen: ?En wij willen niet dat dit op welke manier dan ook wordt verziekt.? Gisteren liet jeugdwethouder Suijker weten te willen bemiddelen in het conflict tussen de jongerenorganisaties. Met het intrekken van een juridische procedure lijkt de lucht dus een beetje geklaard te zijn.

Suijker wil bemiddelen in plagiaatruzie

Feeling Free: idee?n zijn gekopieerd!

Jongerenraad Pijnacker-Nootdorp de klos?

Stichting Jongerenraad officieel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant