Jongerenraad Pijnacker-Nootdorp de klos?

Actueel 49 keer gelezen

UPDATE - Pijnacker - Stichting Jongerenraad Pijnacker-Nootdorp is deze week onaangenaam verrast met een schrijven van jongerenorganisatie Feeling Free, ook uit Pijnacker.

Deze vooralsnog onbekende organisatie dreigt juridische stappen te ondernemen tegen de onlangs opgerichte jongerenraad. Michelle Taal, voorzitter van de jongerenraad, legt uit: ?Feeling Free stelt dat wij in overtreding zijn door een passage in onze statuten omdat wij ons wellicht in de toekomst ook gaan bezighouden met activiteiten en feesten voor en door jongeren.? Feeling Free heeft deze intentie ook en denk daar kennelijk het alleenrecht op te hebben. ?Wij hebben tijdens de oprichting van onze stichting contact gehad met de organisatie van Feeling Free om juist samen te werken, maar dit is niet van de grond gekomen. Overigens is onze intentie nog steeds om samen te werken met andere jongerenorganisaties, samen staan we immers sterk?, aldus Michelle.

Feeling Free zet hoog in, want de organisatie wil dat het bewuste ?activiteitenfundament? wordt geschrapt en eist een rectificatie in de gedrukte Telstar. Mocht dat niet binnen zeven dagen gebeuren, dan stapt Feeling Free naar de rechter. Telstar heeft gisteren, toen het nieuws ons bereikte, contact gezocht met Feeling Free, maar de ?organisatie? was niet bereikbaar voor commentaar.

Update: Lijst Eerlijk Alternatief wil opheldering van wethouder Suijker.

Stichting Jongerenraad officieel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant