Verkeerssituatie: Oudeweg nog even dicht

Actueel 62 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen week was er een onduidelijke situatie voor het verkeer in Nootdorp. De Oudeweg is al langere tijd afgesloten voor de aanleg van duikers door het Hoogheemraadschap van Delfland. Deze werkzaamheden hebben vertraging opgelopen. Dat meldt de gemeente vandaag.

Aangezien het asfalt van de Molenaar Blonkweg erg slecht werd, is besloten dit met spoed te vervangen. Met het Hoogheemraadschap is in goed overleg afgesproken dat dit afgelopen week kon gebeuren omdat uitstel niet mogelijk was, vanwege de temperatuur en weersomstandigheden. Ook is de scheur op de brug hersteld en zijn op de Hofweg de klinkervakken geasfalteerd.

Informatie

De werkzaamheden zijn ondanks het slechte weer goed verlopen, maar bijtijdse informatievoorziening over de werkzaamheden was helaas niet goed mogelijk. Dit leverde dan ook op dinsdag 3 november een verkeerschaos op. De gemeente kan zich voorstellen dat het verkeer er veel hinder van heeft ondervonden en wil dan ook alle automobilisten bedanken voor het begrip dat er toch was tijdens de werkzaamheden.

Oudeweg dicht

Inmiddels zijn de Molenaar Blonkweg en Hofweg weer open voor verkeer en is de Oudeweg weer afgesloten. Het Hoogheemraadschap is nog tot half december bezig en zolang zal dan ook de Oudeweg nog afgesloten zijn.

Opvallende Twitter 2

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant