Handbalheren stellen teleur

Sport 263 keer gelezen

Den Haag- De heren van Oliveo Handbal hebben zondag 8 november bij de opening van het zaalseizoen een teleurstellend resultaat behaald. In de sporthal in Loosduinen kreeg de ploeg het deksel op de neus door met 37-35 te verliezen van Wings.

Dit verlies had Oliveo aan zichzelf te wijten, omdat het vooral in de tweede helft verdedigend niet thuis gaf; de opbouwrij van thuisploeg Wings had alle gelegenheid doeltreffend uit te halen naar de bezoekers. Na een goed begin zakte het team van coach Andr? de Waal tegen het einde van het eerste deel in, waardoor het niet met een voorsprong de rust in ging, maar met ??n doelpunt achter stond (18-17).

De heren van het tweede team verloren hun competitiewedstrijd, maar zij konden met opgeheven hoofd het veld verlaten. Tegen het veel sterker geachte HVOS uit Spijkenisse verloor Oliveo slechts met 25-27. Het team heeft te kampen met veel blessures, waardoor het nodige ge?mproviseerd moest worden. Het was aangevuld met maar liefst drie junioren; Silco Binkhorst, Samuel Luscuere en Edwin Nooijen speelden een verdienstelijke wedstrijd. Zie ook: www.oliveohandbal.nl.