Getuigen gezocht frontale aanrijding

Regio 49 keer gelezen

Zoetermeer - De politie is op zoek naar de veroorzaker van een frontale aanrijding tussen twee personenauto?s op de Zegwaartseweg.

Een 21-jarige bestuurder uit Benthuizen reed vrijdag 6 november om 15.00 uur over genoemde weg. De man moest uitwijken voor een uit tegenovergestelde richting komende personenauto. De bestuurder, met een vermoedelijk donker uiterlijk, reed met een forse snelheid en passeerde al slingerend een wegversmalling. Hierbij raakte de man de controle over zijn donkerkleurige personenauto kwijt en ramde daarbij de auto van de 21-jarige bestuurder.

Door de klap botste de man met zijn auto tegen een boom en een elektriciteitskastje. De auto van de man raakte daarbij zwaar beschadigd. De bestuurder van de eveneens flink beschadigde auto reed over de Zegwaartseweg door in de richting van Benthuizen. Hij bekommerde zich totaal niet over de door het ongeval gewond geraakte man uit Benthuizen. De man liep een gekneusde knie en enkele gekneusde ribben op. Hij moest zich in het ziekenhuis onder doktersbehandeling laten stellen.

De auto van de man die doorreed moet aan de voorzijde en linkerzijde forse schade hebben opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval of naar personen die de identiteit van de veroorzaker kennen. U kunt bellen met de politie in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant