Ladies Night bij Intratuin

Algemeen 144 keer gelezen

Advertorial

[i]Ladies Night wordt weer een avond om in te lijsten[/center]

Pijnacker - De premi?re van Ladies Night vorig jaar bij Intratuin bleek een schot in de roos. En wel zo?n gericht schot dat de toegangswegen compleet vastliepen met files. Organisator en gastheer Intratuin werd overvallen door deze enorme toeloop en heeft hieruit lering getrokken. ?Ladies Night wordt dit jaar weer geweldig maar wel een beetje anders?, melden de bedrijfsleiders Raymond den Outer en Jan Duijndam.

De eerste landelijke editie van Ladies Night, d? exclusieve vrouwenavond, bij Intratuin vindt plaats op woensdagavond 18 november. Het veelzijdige warenhuis is in die donkere dagen rijkelijk en sfeervol versierd met de mooiste feest- en kerstartikelen, de leukste tips en trends speciaal voor vrouwen en natuurlijk een heerlijk hapje en drankje.

De toegangskaarten voor Ladies Night zijn gratis verkrijgbaar bij Intratuin, houdt hiervoor de publicaties in de gaten en reageer snel. ?Over het algemeen komt een bepaald percentage van degenen die een kaart hebben gekregen. Maar vorig jaar hebben we ervaren dat vrouwen die in het bezit zijn van een entreebewijs voor Ladies Night, ook echt vrijwel allemaal komen.? Intratuin werd door deze enorme stroom van vrouwelijke belangstellenden verrast maar heeft maatregelen getroffen om dat deze keer te voorkomen. Zo worden er ?slechts? 1750 kaarten uitgegeven, wordt geadviseerd om te carpoolen of om op de fiets te komen en staan verkeersregelaars paraat om al het verkeer in goede banen te leiden.

Nog exclusiever

De dames die in het bezit zijn gekomen van een toegangsbewijs voor Ladies Night wacht een magische avond vol verrassingen. ?Het is ons gelukt om deze avond nog exclusiever te maken dan vorig jaar?, verklappen Den Outer en Duijndam. ?Op vertoon van de kaart komen de dames niet alleen binnen maar krijgen ze ook nog eens diverse cadeautjes en een tas met leuke geschenken.? Langs de route door Intratuin komen de dames bedrijven en organisaties uit de regio tegen die zich uiteraard op een gezellige manier presenteren. ?Van mode en haarmode tot verzorging op allerlei gebied, sieraden, sport en een wijnproeverij. Zo worden er onder meer make overs gedaan met foto?s ter plekke als bewijs. En er zijn natuurlijk tal van voordeelacties.? Deze Ladies Night heeft ook landelijke deelnemers op het gebied van vakantie, uitgaan en ontspanning. Pink Ribbon is van de partij en Fiat is aanwezig. ?De dames maken kans om een week lang gratis in een Fiat 500 te mogen rijden, die auto staat hier ook echt. Kortom, Ladies Night 2009 wordt een positieve, leuke avond onder het genot van een drankje en live muziek.?

LadiesNight trekt vrouwen ?n verkeer aan

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant