Weekendwerkzaamheden Kruithuisweg Delft

Regio 56 keer gelezen

Regio - Vanaf vrijdagavond 30 oktober 21.00 uur tot maandagochtend 2 november 6.00 uur werkt de provincie Zuid-Holland 24 uur per dag op de Kruithuisweg in Delft tussen de Voorhofdreef en de A4.

Het gaat om de noordelijke weghelft, gezien vanaf de A13 richting de A4. Dit gedeelte is afgesloten tijdens de werkzaamheden. Dit betekent dat het niet mogelijk is om komend vanaf de Voorhofdreef rechtsaf te slaan naar de A 4. Het verkeer dat vanuit de Voorhofdreef naar de A4 wil, wordt omgeleid over de A13.

De wijk Tanthof Oost blijft toegankelijk vanaf en naar de A13. Ook vanaf de A4 blijft de wijk bereikbaar. De oversteek Voorhofdreef ? Tanthofdreef blijft mogelijk. Verkeer naar de A13 blijft mogelijk voor de wijk Tanthof West. De wijk is toegankelijk vanaf de A4 via de Laan der Verenigde Naties of de Buitenhofdreef. De fietstunnels zijn gewoon open voor het fietsverkeer. Ook de tram en bus rijden aanstaand weekend volgens de dienstregeling.

De bewoners van de Burgemeestersrand en de bezoekers van de diverse sportverenigingen in recreatiegebied Kerkpolder kunnen de woningen en verenigingen uitsluitend bereiken via de Kerkpolderweg. Vanuit de wijk Buitenhof en via de provincialeweg komend vanaf de Westlandseweg is de Kruithuisweg komend weekend niet bereikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant