Doe-het-zelf Pot wordt goed gebruikt

Gemeente 41 keer gelezen

Er wordt goed gebruik gemaakt van de Doe-het-zelf Pot, die de gemeente eerder dit jaar in het leven heeft geroepen.

In een periode van vijf maanden zijn door heel de gemeente veertig straat- en buurtactiviteiten met ondersteuning uit deze Doe-het-zelf Pot georganiseerd. Met deze Doe-het-zelf Pot wil de gemeente het eigen initiatief van bewoners voor hun eigen woonomgeving stimuleren.

Op = Op

Jaarlijks is ? 30.000 beschikbaar voor de hele gemeente. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld, dus Op = Op. Voor buurt- en straatfeesten is de bijdrage maximaal ? 250 en voor andere activiteiten maximaal ? 1.000. Om een bijdrage te krijgen, moet u wel aan enkele spelregels voldoen.

Aanvragen

Wilt u ook met uw buren of bewoners uit uw buurt een activiteit organiseren, zoals een feest, schoonmaakactie, kinderactiviteit, een sporttoernooi of het opknappen van een groenvoorziening? Neem dan contact met de gemeente op. Het aanvraagformulier en de regels kunt u downloaden via www.pijnacker-nootdorp.nl onder bijdrage bewonersinitiatieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw wijkmanager Kees Konings (Pijnacker), Leen Sinteur (Nootdorp) of Peter van der Sman (Delfgauw/Oude Leede), tel. 14 015.

Let u er wel op dat u tijdig een vergunning aanvraagt als u voor uw activiteit gebruik wilt maken van de openbare weg. U kunt daarvoor contact opnemen met het team Economische en Maatschappelijke Zaken van de Frontoffice Publiekszaken, tel. 14 015

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant