Bewonersonderzoek in Tolhek en Ypenburg

Gemeente 44 keer gelezen

Pijnacker - De Universiteit van Utrecht doet op dit moment, samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, onderzoek naar de vestigingsmotieven en woonaspiraties van bewoners van Vinex-wijken. Bewoners op ruim 750 adressen in de wijken Tolhek en Ypenburg hebben de afgelopen week een vragenlijst in de bus gekregen.

Doel van het onderzoek is inzicht te verkrijgen in de woonwensen van bewoners van nieuwe woonwijken. De resultaten van het onderzoek helpen de gemeente, architecten en stedenbouwers bij de realisatie van toekomstige woningbouwlocaties.

Cadeaubonnen

Heeft u ook een vragenlijst ontvangen? De gemeente stelt het zeer op prijs als u mee wilt werken aan dit onderzoek. Vul de vragenlijst in en stuur deze zo spoedig mogelijk -uiterlijk 25 juli- terug in de bijgevoegde antwoordenvelop. Een postzegel is niet nodig. Onder de inzenders van een volledig ingevulde vragenlijst worden 10 cadeaubonnen van €20,- verloot.

Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek of de vragenlijst, dan kunt u contact opnemen met Richard Visscher van de afdeling Beleid via het telefoonnummer van de gemeente 14 015 (geen 0 ervoor, niets erachter).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant