Meisje gewond na sprong van eerste etage

Actueel 39 keer gelezen

ARRESTATIETEAM INGEZET IN TOLHEK - VERDACHTE AANGEHOUDEN

Breaking Pijnacker - Een 16-jarig meisje is zaterdagavond door het raam van een woonhuis aan de Wollebrand van de eerste etage naar beneden gesprongen. Het meisje zou enige tijd in de woning tegen haar wil zijn vastgehouden.

Rond acht uur zag zij kans om te vluchten en sprong door het raam naar beneden. “Ze sprong over de schutting naar de buren, die hebben haar opgevangen”, zegt een buurtbewoner. “Ze was helemaal in paniek en doodsbang. Ze vertelde dat ze werd verkracht in dat huis. Haar mond was dichtgeplakt met tape.” Het meisje is met flink letsel aan haar gezicht afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte nog in de woning aanwezig was, is een speciaal arrestatieteam van de Politie Haaglanden de woning binnengevallen. Hij was toen al met zijn auto op de vlucht geslagen, zo bleek later. De verdachte, een jongeman, die mogelijk in het bezit was van een vuurwapen, is volgens buurtbewoners sinds kort woonachtig in het huis. Hij is inmiddels op een andere locatie aangehouden. TV West meldde vanavond dat er nog twee personen zijn aangehouden. De politie kan dit nieuws nog niet bevestigen. Volgens de politie is de verdachte een 18-jarige ex-vriend van het slachtoffer.

De recherche heeft zaterdagavond uitgebreid onderzoek gedaan in de woning waar het incident zich heeft afgespeeld.

Meisjes gedwongen tot seks in Noord

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant