Soapster Aram met band in de Trucker

Actueel 186 keer gelezen

Pijnacker - De allerlaatste avond van het seizoen van OJC De Trucker wordt op zaterdag 27 juni waardig afgesloten met de band Aram. Dit kwartet heeft acteur/soapster maar tegenwoordig ook zanger Aram van de Rest in de gelederen. Hij is bekend van de soapserie Onderweg naar morgen.

Het repertoire bestaat uit covers van onder andere Blof, De Dijk, IOS, Doe Maar en Marco Borsato. Ook spelen zij eigen repertoire. Het thema op dit Trucker eindfeest is My Favourite Famous Person Party. Op deze avond kunnen de bezoekers verkleed komen als hun favoriete acteur. Tevens worden er Vrijwilligers Awards uitgereikt, de bezoekers kunnen via stemformulieren hun keuze maken. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree bedraagt 5 euro, pashouders betalen 3 euro.

Aram

Aram van de Rest (zoon van Josine van Dalsum) gaat voor de volle honderd procent voor zijn grote liefde: muziek! De laatste tijd zag je hem niet alleen op diverse podia voorbij komen, Aram deed ook mee aan het SBS6-programma `Sterren dansen op het ijs’! Ook is hij ambassadeur van Fight Cancer. Toen in mei 2007 uitlekte dat Aram `Onderweg Naar Morgen’ ging verlaten, werd hij direct overspoeld met de vraag wat de volgende stap in zijn carrière ging worden. Het moge ondertussen duidelijk zijn, Aram is ging zingen, en hoe! Zijn talent in het schrijven en componeren van songs kan niet langer onopgemerkt blijven voor het grote publiek. Zijn Nederlandstalige teksten worden begeleid door stevige gitaren en strakke drumpartijen. Maar ook met gevoelige melodieën en ingetogen zang zal Aram laten zien waarom hij voor deze nieuwe richting heeft gekozen. Aram is pure passie, echt en integer. Uitbundige Nederlandstalige rock. Stevige, aanstekelijke composities van eigen hand maken het overrompelend en overtuigend.

Ook zaterdagmiddag is er in OJC De Trucker op muzikaal gebied veel te beleven. Dan is er vanaf 18.00 uur de Jay’s Place Muziekmiddag, waarin de leerlingen van deze muziekschool hun kunsten komen vertonen. Op deze middag is de entree gratis.

Open podium

Een liedje zingen, een dansje doen of het publiek met een leuke stand-up comedy act vermaken, een leuki verhaal of grappig gedicht vertellen. Tijdens het Open Podium op vrijdagavond 26 juni kan het allemaal! Laat zien wat je in huis hebt, in je eentje, met iemand samen of gezellig met een hele groep. Show je dance moves of playback je favoriete nummer van de Spice Girls. Alles kan en mag! Geef je op via programmering@detrucker.nl of aan de bar van de Trucker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant