Handbaljunioren ook veldkampioen

Sport 60 keer gelezen

Pijnacker - Dinsdagavond 16 juni veroverde HA1 van Oliveo Handbal na een lang seizoen het veldkampioenschap in de tweede klasse. Nadat de junioren van coach Roel de Jong in de zaal in een klasse hoger al een zware competitie achter de rug hadden, sloten ze het veldseizoen als kampioen af.

De laatste wedstrijd tegen laagvlieger Snelwiek werd uiteindelijk gemakkelijke en zeer terecht gewonnen. Met de drie goed keepende B'tjes om de beurt op het doel voor de geblesseerde Silco Binkhorst stond de verdediging als een huis. Oliveo kon in de aanval een ruime voorsprong opbouwen. Kenmerkend was de inzet vanaf de eerste minuut; de jongens gingen er met z`n allen voor.

Na zestig minuten handbal met soms mooie, snelle combinaties stond er 36-23 op het scoreboard en was het vijfde veldkampioenschap voor Oliveo een feit! Een prima prestatie! En weer was het feest aan de Monnikenweg.

Meer over Oliveo Handbal in de Telstar van woensdag

Veldkampioenen: Richard Spies, Rijnse Onland, Mark-Jan van der Kleij, Eric Nooijen, Silco Binkhorst, Cedric Strik, Kevin van der Hoeven, Johan Streng, invalcoach Tineke van Adrichem, trainer André de Waal. Vooraan: coach Roel de Jong, Sander Rood, Jeroen Rood, Damiën van Herk, Samuel Luscuere, Dennis van Bemmelen, Koen Franke en Jeroen Rensen. Verhinderd was Ronald Bruinen. Foto: Mieke van Veen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant