Eenvoudige zege voor handbalheren

Sport 40 keer gelezen

Pijnacker - Zondag 14 juni heeft Heren 1 van Oliveo Handbal een makkelijke en ruime overwinning van 22-8 behaald op Hermes uit Den Haag. Door de slechte weersomstandigheden konden beide ploegen niet goed uit de voeten, maar ze probeerden er het beste van te maken. De bezoekers maakten het Oliveo alleen gedurende de eerste tien minuten lastig, waarna zij het wel voor 'gezien' hielden. Bij rust leidde Oliveo dan ook al met 12-5.

In de tweede helft probeerde alleen Oliveo nog tot redelijk handbal te komen. Hermes ging niet meer voluit en het had nog het geluk dat de thuisploeg de laatste tien minuten wel erg slordig omsprong met de kansen.

Beslissingswedstrijd tegen Hercules

Ook concurrent Hercules won zondag, waardoor beide teams samen met achttien punten gedeeld eerste staan in de tweede klasse. Om te bepalen wie uiteindelijk promoveert, volgt komende week een beslissingswedstrijd.