DSVP klopt Oliveo en wint de bokaal

Sport 78 keer gelezen

Pijnacker - Toeschouwers die bij de derby Oliveo tegen DSVP te laat kwamen, misten het stormachtige begin van DSVP dat een veel te slap gestart Oliveo in het eerste kwartier onder de voet dreigde te lopen. Na elf minuten stond het al 0-2 voor DSVP.

Toen Bart Snijder in de achtste minuut het zestienmetergebied binnendrong, trok Sjoerd Reinders aan de noodrem en schoot aanvoerder Michiel van Atten de toegekende strafschop achter doelman Ramon van Tuijl. DSVP stoomde na de 1-0 vrolijk door. In de twaalfde minuut was het 0-2. Michiel van Atten maakte een actie over links en uit zijn voorzet schoot Bart Snijder raak, nadat Oliveo-verdediger Michael Moerman de bal had gemist. Oliveo kwam daarna onder de druk vandaan en maakte tien minuten voor de rust 1-2: Sjoerd Reinders tikte binnen uit een voorzet Dimitri van den Bosch.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Dat was een klein wondertje want kansen waren er zat, vooral voor DSVP. Morgen in de gedrukte Telstar een uitgebreid verslag.