Metallica Meeting in De Trucker

Actueel 43 keer gelezen

Pijnacker - Headbangers opgelet! Eind maart speelde de immens populaire Metalband Metallica in een uitverkocht Ahoy. Het goede nieuws voor de fans is dat zij eind juni nog een keer naar Nederland komen voor een optreden in Nijmegen. Als voorproefje op dit ongetwijfeld legendarische concert organiseert OJC De Trucker in Pijnacker op zaterdagavond 6 juni een spectaculaire Metallica Meeting.

Behalve een geweldig optreden van de Metallica Tribute Band Craptellica, is er een Metallica kwis met leuke prijzen, een speciale Metal DJ en zijn er unieke beelden te zien. De zaal gaat om 21.00 uur open, de entree bedraagt 5 euro, pashouders betalen 3 euro.

Craptellica

Het gaat goed met Craptellica, de band heeft veel optredens op het programma staan en staat bekend als één van de beste Metallica Tribute bands van ons land. Op hun setlist staan songs van bijna ieder album van Metallica sinds 1983. Een optreden van Craptellica is te vergelijken als een trip van 25 jaar Metalhistorie van de beste metal die ooit gemaakt is. Onlangs maakte deze uit de regio Leiden afkomstige Craptellica nog furore op het Monsters of Coverrock festival in LVC in Leiden. De band bestaat uit zanger/gitarist Stefan Brand, gitarist Bart Schoenmaker, drummer Chris Brand en bassist Richard Olyerhoek. Kortom: Craptellica is een graag geziene gast in de Nederlandse Metalscene.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant