Activiteiten Jeugd en Jongerenwerk

Actueel 75 keer gelezen

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en durf je de uitdaging aan? Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland organiseert wijkgerichte sport- en spelactiviteiten voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar.

Met de activiteiten HOUT&TOUW en STEP4STEP gaat de sportmedewerker, op daarvoor geschikte plekken, sportief aan de slag met de jeugd uit de wijk. De bedoeling is dat er verschillende opdrachten worden gedaan met aluminium trappen, hout en touw als hulpmiddel. Het zijn leuke, spannende en uitdagende spelvormen! Hierin kun je laten zien of je lef en durf hebt om deze sportieve uitdaging aan te gaan. Natuurlijk gaat het ook om samenwerken, elkaar helpen en elkaar motiveren om tot “grote hoogte te komen”.

Heb jij zin om je samen met je speelvrienden en -vriendinnen helemaal te laten gaan, kom dan eens langs op onderstaande data bij genoemde locaties! Ook ouders en omwonenden zijn welkom bij dit leuke spel en zullen, als ze dit willen, ingezet worden om te helpen bij de opdracht! Kom dus meedoen en neem iedereen gezellig mee!

De activiteiten zijn op dinsdag en worden gehouden op de volgende locaties:

2 juni-Nootdorp-Sportparkweg (Sportveld)

9 juni-Pijnacker-Tolhek (Park Tolhek)

16 juni-Pijnacker-Klapwijk (Skatebaan)

23 juni-Nootdorp-de Poort (Schoolplein)

27 Juni -Delfgauw-omgeving Sporthal Emerald op zaterdag tijdens de “Samen Uit, Samen Thuis-dag”

7 juli-Pijnacker-Oranjelaan (Sporthal het Baken)

Aanvang: 19.00 t/m 20.30 uur

Leeftijd van 8 t/m 15 jaar.

De activiteiten zijn gratis! Inschrijving ter plekke bij de sportmedewerker. Voor meer informatie; bel 06 - 5490 7049 of e-mail sporttrainer@planet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant