Handbalheren in Leiden in last

Sport 74 keer gelezen

Leiden - De heren van Oliveo Handbal hebben zich zondag 9 mei een slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap. Bij aanvang van de wedstrijd tegen Saturnus Leiden ontbraken er drie verwaalde basisspelers op het 'appel'; zij hadden het sportterrein in Leiden niet kunnen vinden.

Met speler Michael Haket in het doel - hij had weleens bij de C-jeugd gekeept - moest Oliveo de punten veilig stellen. Het team van coach André de Waal speelde verdienstelijk en zag zowel in de eerste als in de tweede helft kans om gelijke tred te houden met de thuisploeg. Vooral in de verdediging werkte het hard om het de aanvallers van Saturnus zo moeilijk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat Haket het in het doel niet al te lastig had. Dit lukte en de rust werd ingegaan met een stand van 12-12.

Meer over de Oliveoheren in de Telstar van woensdag.