Wijkschouw Oude Leede en Zuidpolder

Gemeente 55 keer gelezen

Pijnacker - Dinsdag 19 mei houdt de gemeente van 19.00 tot 21.00 uur een wijkschouw in Oude Leede/Zuidpolder.

Uitgangspunt is dat uw wijk schoon, heel en veilig moet zijn. Tijdens de wijkschouw inventariseert de wijkmanager met bewoners en eventuele andere professionals (politie, woningcorporatie) de verbeterpunten voor de leefbaarheid in de wijk. Het gaat hierbij om algemene zaken rond het groen, verkeer, spelen, veiligheid en zaken van sociale aard. De aandachtspunten worden opgenomen in een actiepuntenlijst, die na de wijkschouw zoveel mogelijk wordt uitgevoerd.

Meldpunt Wijkbeheer

Zaken als losliggende tegels, overhangend groen, een kapot speeltoestel, zwerfvuil of kapotte straatverlichting kunt u doorgeven aan het Meldpunt Wijkbeheer. Kijk op www.pijnacker-nootdorp.nl > ‘Snel naar’ > Meldpunt Wijkbeheer. Bellen kan ook, tel. 14015. De wijkschouw is niet bedoeld voor deze meldingen.

Aanmelden

Wilt u uw zegje doen over knelpunten, ergernissen of zaken die u juist goed vindt en die wat u betreft zo moeten blijven? Geeft u zich dan op voor deze wijkschouw. Dit kan tot en met woensdag 13 mei bij wijkmanager Peter van der Sman, tel. 14 015 of per e-mail: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl

Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant