Aanleg fietspad Pijnacker Noord

Gemeente 26 keer gelezen

Pijnacker - De gemeente wil dit jaar starten met de aanleg van het fietspad in Pijnacker Noord langs het spoor van RandstadRail.

In verband hiermee moet het Duinwaterbedrijf Zuid-Holland (DZH) ook de waterleiding langs het spoor, vanaf de Goudenregensingel tot aan het Wilgenhof, verleggen. Daarvoor is graafwerk noodzakelijk in voetpaden, rijbanen en groenstroken. De uitvoering hiervan start in week 20 (vanaf maandag 11 mei) en duurt - afhankelijk van de weersomstandigheden - ongeveer tien werkweken.

Gevolgen

De werkzaamheden hebben gevolgen voor inwoners. Zij kunnen hinder ondervinden door opengebroken verhardingen. Alle toegangen tot woningen blijven begaanbaar. In overleg met de gemeente richt DZH een opslagterrein in, dat wordt afgezet met hekken. Na de werkzaamheden wordt alles weer in oorspronkelijke staat hersteld.

Door de werkzaamheden kan de drinkwatertoevoer enkele malen onderbroken worden. Inwoners krijgen hiervan vijf werkdagen voor de afsluiting schriftelijk bericht van het Duinwaterbedrijf. Deze week hebben direct betrokken bewoners van het Duinwaterbedrijf al een brief gekregen met alle relevante informatie. U wordt geadviseerd deze brief goed te bewaren tot na de werkzaamheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant