Eenvoudige klus voor handbalheren

Sport 24 keer gelezen

Rotterdam - De herenselectie van Oliveo Handbal heeft zondag 22 maart de zaalcompetitie een waardig slotakkoord gegeven. In de laatste reguliere wedstrijd behaalde het team een ruime 36-25 overwinning op Roda 1, waardoor de Rotterdammers volgend seizoen in een klasse lager uit moeten komen.

De ploeg uit Pijnacker begon goed aan het duel, waarbij de linkerkant voortdurend een plaag was voor de verdediging van Roda. Met treffers van Dennis van Bemmelen en Christian Haket werd er direct initiatief genomen en Oliveo leidde de wedstrijd vanaf het eerste signaal.

Harswedstrijd gaat over

De handbalselectie moet dinsdagavond 24 maart om 21.00 uur in sporthal De Pijl in Naaldwijk nog aan de slag tegen het sterke Westlandia. De uitwedstrijd die Oliveo verloren had, wordt overgespeeld, omdat Westlandia tegen de regels in met hars speelde. Het protest dat Oliveo aantekende, is gehonoreerd. De rematch belooft een spannende strijd te worden, want de derde plaats in de zaalcompetitie is de inzet van dit duel. Meer over Oliveo Handbal: www.oliveohandbal.nl

Meer over de handbalheren in de Telstar van woensdag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant