Drukke boel bij 'Maak kennis met tennis'

Sport 67 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zondag, 15 maart, was het een drukte van belang op de Nootdorpse Tennis Club. Onder een mager zonnetje en wat schapenwolkjes, kwamen ruim negentig kinderen naar de jaarlijkse kennismakingsmiddag.

Astrid, lid van de Jeugdcommissie, had alle kinderen in groepjes verdeeld en gekoppeld aan een jeugdlid van de NTC die begeleider was. Zo’n begeleider liep met zijn/haar groepje acht spelletjes langs. Deze spelletjes varieerden van lijnen tikkertje, bal hoog houden, bal terug slaan en blikken omvergooien.

Els, ook lid van de jeugdcommissie, blies na elke tien minuten op haar fluit, om aan te geven dat er weer door geschoven moest worden naar het volgende spelonderdeel.

Sport 2000 was in het clubhuis aanwezig om advies te geven over rackets, schoenen en tennisballen. Daarbij gaven zij ook kortingskaarten weg aan geïnteresseerden. Ook Frank Lapré van Tennisschool Lembeck had het druk met de specifieke vragen over tennislessen.

Rond vier uur werd de succesvolle middag afgesloten. De twaalf tennisbanen werden meteen bezet door enthousiaste kinderen, ouders vulden de aanmeldingsformulieren in, de barcommissie bracht het clubhuis weer in de oorspronkelijke staat, en Saskia, ook lid van de jeugdcommissie, schoot nog wat foto’s voor Telstar Online.

Al met al, is de NTC zeer tevreden met deze eerste activiteit georganiseerd door de jeugdcommissie. Zij hopen dan ook velen te verwelkomen op de gezellige tennisclub!

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant