Infoavond inwoners Raadhuis en Klapwijk

Gemeente 27 keer gelezen

Pijnacker - Inwoners van de wijken Achter het Raadhuis (Nootdorp) en Klapwijk (Pijnacker) zijn welkom tijdens inloopavonden over de mogelijke aanleg van extra parkeerplaatsen.

Bewoners zijn welkom op maandag 14 september van 19.30 tot 21.30 uur in CulturA aan de Dorpsstraat in Nootdorp. Het gaat om de aanleg van 25 extra parkeerplaatsen. Tellingen laten zien dat diverse wegen een te hoge parkeerdruk kennen, zoals de Keizerskroon, Sleutelbloem, Bromelia, Zonnekruid en omliggende straten. De 25 extra parkeerplekken kunnen de parkeerdruk verlagen. De voorgestelde nieuwe parkeerplaatsen sluiten aan bij al bestaande parkeervakken.

Klapwijk

Bewoners kunnen terecht op woensdag 16 september van 19.30 tot 21.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg in Pijnacker. Voor Klapwijk gaat het om de aanleg van 39 extra parkeerplaatsen, bij bestaande parkeervakken in de grasstrook aan de Judith Leysterlaan en Ru Par?singel. Parkeertellingen laten zien dat in enkele straten een hoge parkeerdruk heerst, vooral tussen de Judith Leysterlaan, Duikersloot, Ru Par?singel en Jo Bauerlaan.

Vragen beantwoorden

Beide inloopavonden zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om de plannen toe te lichten. De tekeningen staan ook op www.pijnacker-nootdorp.nl > Inwoners > Verkeer > Parkeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant