Handbaldames beginnen strijdvaardig

Sport 101 keer gelezen

Pijnacker - Zondag 6 september startte voor Dames 1 van Oliveo Handbal de veldcompetitie na een pittige conditionele voorbereiding. Vanwege blessures en vakantie was het team van Michael Lund Nielsen en begeleidster Jacqueline van Leeuwen aangevuld met enkele speelsters uit het tweede team. Laura Zuijdgeest uit Dames 3 maakte haar debuut in het eerste.

Oliveo begon gespannen, maar strijdvaardig aan de wedstrijd tegen HVOS 2 uit Spijkenisse. Met een defensieve 6-0 verdediging stonden er na twintig minuten elf punten op het scorebord voor Oliveo. Bij het jonge team van HVOS verliep het samenspel niet soepel. Met de goed aangegooide lange ballen van beide keepsters Danique van Lokven en Lisa Loomans waarop in de training veel geoefend is, liepen de strijdlustige Oliveodames geslaagde break-outs. De lang geblesseerde Sissy Loomans speelde een opvallend sterke come-back. In de rust stond het 17-5.

De inhaalwedstrijd van Dames 1 tegen Hermes 2 wordt dinsdag 8 september om 19.30 uur op het veld van Hermes gespeeld in de Stokroosstraat in Den Haag. Meer informatie via www.oliveohandbal.nl.

Meer over Oliveo Handbal in de Telstar van woensdag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant