Jan van der Stam boos op politie

Actueel 355 keer gelezen

Pijnacker - De gouden tip die leidt tot het terugvinden van een aantal zeldzame motorattributen is Jan van de Stam van de Oudlaan in Pijnacker minimaal 500 euro waard. Die beloning heeft hij uitgeloofd aan degene die het motorblok, zijn motorpak en nog wat zeldzame zaken terug brengt.

Er komen wel wat tips en ideeën binnen bij Jan van der Stam en bij de Telstar, maar dat heeft nog niet geleid tot een grote doorbraak. Een jongen van de Hadewijchlaan in Klapwijk vond een rode integraal helm, maar die bleek niet bij Jan vandaan te komen. Wel is in de bewuste nacht maandag 27 op dinsdag 28 juli een helm ontvreemd, bij een brutale inbraak in de bestelbus van Jan van der Stam. Hij mist vooral het unieke motorblok.

Jan is slecht te spreken over de medewerking van de politie. Toen de inbraak met diefstal nog vers was, verzuimde de politie sporenonderzoek te doen op de Oudlaan en het Molenpad waar de dieven de motorfiets rustig uit elkaar hebben staan sleutelen. Pas toen het laat in de middag te laat was, zei een agent: “Ja, hier had recherche naar toe gemoeten.”

Het maakt Jan van der Stam alleen maar bedroefder. “Ik ben echt boos op die politie. Wat ze nu weer doen: die jongen vindt een helm, het is weliswaar niet de mijne maar de politie doet er verder niets mee”, merkt Jan. Die helm ligt er nu al een week, zegt de zestienjarige ‘ontdekker’ Klaas. Jan van der Stam houdt moed dat de spullen terug komen. Kijk hier voor de foto’s van de objecten die bij Jan van der Stam zijn ontvreemd: twee helmen, een motorpak en in de eerste plaats het unieke op maat gemaakte motorblok. Jan is te bereiken via: 06 - 2358 2536.

> Videobeelden Hart van Nederland

Brutale inbraak in bus

Beloning van 500 euro voor terugbezorgen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant