Handbalheren winnen Zilveren Lelie

Actueel 47 keer gelezen

Akersloot - Zondag 23 augustus opende de herenselectie van handbalvereniging Oliveo het nieuwe seizoen in het Noord-Hollandse Akersloot. Op het nieuw leven ingeblazen Zilveren Lelie Toernooi, georganiseerd door Meervogels, speelde het team van coach André de Waal drie wedstrijden van een half uur tegen Meervogels, De Blinkert en Risdam Zebra’s.

Oliveo reisde zeer vroeg af met een selectie die nog slechts vier basisspelers bevatte van de ploeg van het vorige seizoen. Hierdoor verliep het spel soms wat stroef, maar het team kon wel terugvallen op de individuele klasse. Door Lowlands en het geslaagde, maar vermoeiende handbalkamp van afgelopen week gaf nog niet iedereen acte de presence. De invallende junioren Kevin van der Hoeven, Edwin Nooijen en Mike van Bemmelen lieten zien dat zij bijna klaar zijn voor het grote werk; ze waren samen goed voor zestien doelpunten. Zij hadden de nodige eerste trainingen dan ook al in de benen.

In een heerlijk zonnetje met een strakblauwe lucht was het voor het meegereisde publiek goed vertoeven op de mooi gelegen locatie vlakbij het Alkmaarder meer. Voor de spelers was het eigenlijk veel te warm.

Meer over Heren 1 op het Zilveren Lelie Toernooi in de Telstar van woensdag. Meer informatie over Oliveo en foto's via www.oliveohandbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant